2 Intense kurer for synlig resultat på bare 7 dager.
Disse «booster» produktene skal brukes som en intensiv behandling 3-4 ganger i året for å få en helt ny hudoverflate. RENEW 7 er utviklet for kvinner som foretrekker «ikke-kirurgiske»  metoder og er på leting etter effektive produkter med synlige resultater etter første påføring like de resultatene som oppnås med kosmetisk medisin.

RENEW 7 LASER – Intens glattende effekt for kvinner alder 35+ Akkurat som en laserbehandling : en intens glattende effekt som visker vekk rynker på bare 7 dager. Testresultatet viser at 86% føler at huden er glattere, 73% føler at huden er fastere, 80% føler at huden er smidigere.

Pris kr 645,-

RENEW 7 DETOX – «ny hud» effekt på kun 7 dager for kvinner alder 25+ En intensiv avgiftende behandling som gir en helt ny glød på kun 7 dager. Kuren er tilsiktet kvinner fra alder 25+ med grå, devitalisert hud med tretthetstegn (sesongforandringer, stress, mangel på søvn, sykdom etc) Testresultater viser at 88% føler at huden har fått mer glød, 98% føler at huden er mykere, 78% føler at huden er mer homogen.

Pris kr 645,-